Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Διαβάζοντας κι ακούγοντας ρεμπέτικα...

...ε ναι λοιπόν! Με πήρε η ώρα και η απόδοση πέφτει! Αλλά δε μασάω. Παίζω επιθετικά και το ρίχνω στα ρεμπέτικα! Άκουσα πολλά και διάφορα, παλιά και κλασσίκά, τα οποία θα τα μοιραστώ μαζί σας κάποια άλλη στιγμή.

Βιάζομαι να μοιραστώ μαζί σας κάτι special. Από τα καλύτερα albums που έχουν πέσει στα χέρια μου. Πρόκειται για το labum "Όταν το Μπλουζ συνάντησε το Ρεμπέτικο". Πρωταγωνιστές της ιστορίας ο Στέλιος Βαμβακάρης, γιος του μεγάλου Μάρκου, και ο μεγάλος bluesman Luisiana Red. Είχα την τύχη να πάω να τους δω live σε μια συναυλία που έκαναν μαζί με τους Blueswire στα πλαίσια των συναυλιών για την επιστροφή του KYTTAΡΟ live. Απλά καταπληκτική εμπειρία. Το μπουζούκι κάνει παιχνίδια με την κιθάρα και συναγωνίζονται για το ποιανού ο ήχος θα σου δημιουργήσει την πρώτη ανατριχίλα! Highlights του album, το "Φανατασία στην Εξουσία", το "Standing At My Door", το "Voodoo Woman" και το "Hey Now Baby".

Δυστυχώς ποτέ δεν ήμουν καλός στα λόγια και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για το album αυτό. Ακούστε το και δε θα το μετανοιώσετε!

Hope you like it!!

2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

ααααααα καλημέρες!!!!!!!!
Δεν άκουσα τίποτα πρωινιάτικα!.. ακόμη κατεβάζω!
Τα φιλιά μου! Θα το ακούσω σύντομα!

Thanos είπε...

@ hfaistiwnas

Sorry, αλλά ξεχάστηκα και δεν σου απάντησα. Ελπίζω να σου άρεσε το album αυτό!
Χαιρετισμούς!