Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

The devil's working in wicked ways...

Θέλω να κάνω διάφορα posts για διάφορες εξόδους και βόλτες των τελευταίων ημερών αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου. Γι' αυτό ένα μόνο σύντομο post από τη βόλτα που έκανα στη Spittafields Market. Πολύ μου άρεσε!!! Ωραία αγορά, ωραία μαγαζιά, ωραία graffities στους τοίχους και το κυριότερο αυτόν τον τύπο στο παρακάτω video που τράβηξα.

Ο τοίχος του Paul Frank, I guess...


Κι ένας πιο funky τοίχος...
Αφού λοιπόν πήγαμε για μερικές Guiness στο Vibe Bar (ελπίζω να μην ξεχάσω να σας πω γι' αυτό κάποια άλλη στιγμή) βγήκα έξω όπου και συνάντησα τον ξάδερφο του Jimmy Hendrix, που προσωπικά με κατενθουσίασε! Enjoy:

7 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χεχε πλάκα έχει ο τύπος!
:):)
Spittafields Market είναι οδός ή περιοχή;
Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

KitsosMitsos είπε...

Μουσική, χρωματιστή, αυτή είναι βόλτα!

Thanos είπε...

@ Hfaistiwnas

Ας πούμε περιοχή. Είναι βασικά μια μεγάλη αγορά, κατά ένα μεγάλο μέρος της υπαίθρια. Βρίσκεται πολύ κοντά στη Liverpool Str. όπου ήταν και ο σταθμός του τραίνου που γυρίστηκε αυτή η τρελή διαφήμιση με το χορευτικό! Ο δρόμος όπου είναι τραβηγμένο το video λέγεται Brick Lane, και αν δε κανω λάθος μπορείς να το διακρίνεις και στο video αν κοιτάξεις προσεκτικά.

@ Kitsosmitsos

Yes, indeed! :)

Hfaistiwnas είπε...

:)

lifewhispers είπε...

hello, busy guy!
μια χαρα η βολτα σου. το funky style τελικα ειναι καλο!

:)

καλημερες πολλες και οχι πολυασχολες!

Dr Ino Agrafioti είπε...

φοβερός ο τύπος! busker καλής ποιότητας είναι σπάνιο να ακούς πια...

Ξέρω ότι αυτες οι περιοχές (spitafields, brick lane, shoreditch) είναι τις μόδας τελευταία, αλλά πάλι καλά δεν έχουν χάσει την ιδιαιτερότητα τους. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου περιοχές. Πολλά pints have been drunk there... :-) Είναι από τα must μέρη να επισκεφτεί κάποιος στο Λονδίνο.

T.Varonos είπε...

Ομολογουμένως, ο τύπος δεν παλεύεται με τίποτα!!