Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Forever Lost....

Λίγο (πολύ) το διάβασμα για την εξεταστική που πλησιάζει απειλητικά, λίγο διάφορες υποχρεώσεις, λίγο η τεμπελιά μου κατάφερα να εξαφανιστώ πάλι...Ελπίχω όλοι να περάσατε ωραία το Πάσχα. Για εμένα ήταν διαφορετικά. Πρώτη φορά Πάσχα εκτός Ελλάδας. Ωραία ήταν! Έκανε και καλό καιρό, υπάρχουν και ελληνικά εστιατόρια, οπότε έφαγα και το αρνάκι μου και ήρθε και το αδέρφι μου επίσκεψη, οπότε είχα και οικογένεια μαζί! Ούφ! Σε μια πρόταση όλα!

Μιλώντας για καλό καιρό, τις τελευταίες μέρες είναι σχεδόν καλοκαίρι εδώ πέρα. Επίσης όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, εδώ οι μύγες δεν παχαίνουν τον Αύγουστο, αλλά κάνουν μπυροκοιλιά από τώρα!


Μα είναι τεράστια!!!

Παράλληλα με το διάβασμα όμως, δε βγάζω μόνο φωτογραφίες τις μύγες αλλά χαζεύω και στο youtube.
Δε μπορώ να κάνω embed, αλλά το παρακάτω είναι ένα πολύ ωραίο απόσπασμα από μια παλιά κωμική σειρά του BBC με τον Δρ. House (Hugh Laurie) και τον Stephen Fry. Linky!!

Επίσης βρίσκω πολύ βοηθητικά στο διάβασμα κάτι παλιά blues με φυσαρμόνικα, οπότε χαζεύοντας στο youtube βρίκα τα παρακάτω ενδιαφέροντα...

Beatboxing και φυσαρμόνικα. Pas mal...Ενώ εδώ ο Darth Vader παίζει το Sonny's Squall. Καλά το πάει!Εδώ μπορείτε να βρείτε το soundtrack του παραπάνω video. Enjoy!


2 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Άντε, καλά διαβάσματα!
Καλημέρα

ria είπε...

καλό μήνα!

και καλό τριήμερο!