Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

Επιστροφή για λίγο

Το τέλος του 2ου μέρους των διακοπών έφτασε στο τέλος του. Όσο έλειπα ήμουν στο Λαγονίση και στην όμορφη Πρέβεζα. Στο ένα μέρος πέρασα καλύτερα από το άλλο! Καλό φαγητό, πολύ αλκόολ και καλή παρέα! Τα 5 παραπανίσια κιλά που με συνοδεύουν αποτελούν απόδειξη της καλοπέρασης και των καταχρήσεων. Τι να γίνει. Ελπίζω μόνο να ισχύει ο μύθος της σεξουαλικής κοιλίτσας και να μην είναι απλά ακόμα ένας αστικός μύθος.

Ένα μικρό δείγμα του πώς πέρασα:

Λαγονισσιώτικο γαλακτομπούρεκο σπέσιαλ


Και το χαμόγελο ευχαρίστησης που ακολουθεί την κατανάλωση του


Μπάρμπεκιου κάτω από τον Πρεβεζάνικο ουρανό


Λεπτομέρειες για το road trip προς Πρέβεζα θα προσπαθήσω να αναρτήσω πριν ξαναφύγω. Επίσης για να μην ξεχνόμαστε, χρωστάω ακόμα το ραπόρτο για το 3ήμερο στο Κιλκίς (κι εκεί έπεσε πολύ φαί).

Και ένα δυο τραγουδάκια καθώς το net μου μου κάνει νάζια και για κάποιο μυστήριο λόγο με πετάει έξω στο 90 κάτι τα εκατό του upload του playlist που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Σκέφτομαι σοβαρά να ξεπατηκώσω τις φιγούρες του τύπου στο τελευταίο clipακι. Επόμενος σταθμός: Ναύπακτος. Θα κάνω πάταγο με αυτές τις κινήσεις, είμαι σίγουρος!

Hope you like it!

2 σχόλια:

ria είπε...

στην πρέβεζα παιδί μου, τι έκανες;

όταν ο πρώην άνδρας μου με πήγε στη γενέτηρά του, το μόνο που είχε να μου δείξει ήταν το σημείο που αυτοκτόνησε ο καρυωτάκης!

και από φαί, χμμμ... όχι και πολύ ιδιαίτερο, καλύτερες πίτες έχουμε στην καρδίτσα!

Thanos είπε...

Κατ'αρχάς είσαι αρνητικά προκατηλημένη.

Επιπλέον, ενώ δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο αξιοθέατο, το Μονολήθι μου άρεσε πολύ ως παραλία (και το φαινόμενο του διπλασιασμού του μήκους της με κάθε Πρεβεζάνο στην παρέα).

Ακόμα, η Πρέβεζα είναι σε στρατηγικό σημείο κοντά στην Πάργα και τη Λευκάδα (btw η συναυλία της Αλεξίου στο κάστρο της Λευκάδας ήταν πολύ ωραία).

Όσο για το φαί δεν έχω παράπονο. Όντως δεν είναι το καλύτερο φαί που μπορεί να βρει κανείς αλλα οι σαρδέλες στον Αγ. Θωμά είναι πολυ καλές αν μη τι άλλο. Σε ό,τι αφορά στη σύγκριση με την Καρδίτσα δεν μπορώ να πω κάτι καθώς δεν έχω μείνει ποτέ εκεί και κατά συνέπεια φάει.

Τέλος, η καλή παρέα κάνει όλα τα άλλα να φαίνονται πιο όμορφα, δε νομίζεις;