Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

London Baby!! pt. 3

Καλό μήνα σε όλους!

Το τρίτο μέρος των αναρτήσεων για τις εντυπώσεις από το Λονδίνο και ενδεχομένως το τελευταίο, τουλάχιστον για κάμποσο καιρό.

Σήμερα θα σας κάνω μία ξενάγηση στο δωμάτιο μου. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Η καταπληκτική είσοδος του δωματίου. Αριστερά η ντουλάπα μου και δεξιά η πόρτα του αυτοκρατορικού μπάνιου μου!


Το υπόλοιπο δωμάτιο. Δεξιά το γραφείο μου (duh!) και αριστερά το κρεβάτι μου, το οποίο να σημειώσω δε με χωράει :(


Μια καλύτερη οπτική του γραφείου. Στη δεξιά άκρη του έχω μια αυτοσχέδια μίνι κουζίνα, καθώς η κανονική κουζίνα είναι κοινόχρηστη και δε βολεύει πάντα να πηγαίνω μέχρι εκεί για τα μικροπράγματα. Α, έχω και δικό μου ψυγείο!! (είναι κάτω από το γραφείο)


Το αυτοκρατορικό μπάνιο που λέγαμε. Όπως μπορείτε να δείτε οι αγγλικές καινοτομίες είναι παντού. Στα πιο μεγάλα και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα. Εδώ βλέπετε τη ντουζολεκάνη! Το multitasking πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό κάθε σύγχρονου επιστήμονα (όχι, τίποτα άλλο αλλά κάνουμε και master! τσ τσ τσ), έτσι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εξασκίσω αυτή μου την ικανότητα.


Η θέα από το δωμάτιο μου και το σπίτι του Μήτσου. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το χόμπυ του ταξιτζή δεν το συνεχίζω και στην Αγγλία. Το ταξάκι μάλλον είναι του γείτονα.

Θα κλείσω σήμερα με ένα τραγούδι από μία βρετανική μπάντα των 70s. Μόλις προχθές τους ανακάλυψα. Το σύνολο του έργου τους δεν είναι ιδιαιτέρως αξιόλογο αλλά έχουν ορισμένα κομμάτια αρκετά καλά. I give you, Spooky Tooth - Tobacco Road.

Hope you like it!

6 σχόλια:

lifewhispers είπε...

ρε συ δεν ειναι πολυ αστειο αυτο με τις 2 ξεχωριστες βρυσες στο νιπτηρα; μια για το ζεστο και μια για το κρυο;

κι αμα δηλαδη θες χλιαρο τι γινεται;; ηταν μια αξιοσημειωτη απορια μου καθε πρωινο!!!

Thanos είπε...

Σήμερα που έκατσα σπίτι καθώς είμαι άρρωστος είχα αρκετό χρόνο να το σκεφτώ. Αν θυμάσαι όταν ανοίγεις μόνο το ζεστό γίνεται καυτό αμέσως και συνεπώς δεν αντέχεται. Σκέφτηκα δύο τινά:
1) Είναι για λόγους οικονομίας. Για να έχεις ζεστό νερό ξοδεύεις ενέργεια. Αν είναι αδύνατον να το χρησιμοποιήσεις, τότε είσαι και οικολογικά εντάξει και οικονομικά την ίδια στιγμή.
2) Ίσως να είναι έτσι επειδή δεν υποτίθεται ότι τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα. Μόνο στο ντούζ μπορείς να έχει χλιαρό. Άρα στο νεροχύτη που πλένεις τα δόντια σου και τα μούτρα σου δεν θες χλιαρό. Για τα δόντια δεν παίζει ρόλο anyways. Για τα μούτρα το πρωί βάζεις κρύο παγωμένο νερό να ξυπνήσεις (κάνεις και επιδερμίδα ταυτόχρονα), και το βράδυ για να χαλαρώσεις πριν πέσεις για ύπνο πλένεσαι με λίγο ζεστό.

Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα, αλλά η λογική μου μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει. Είμαι άρρωστος εξάλλου :p

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι το σπιτάκι σου. Όταν με το καλό πάρεις το πτυχίο σου και ξεκινήσεις την καριέρα σου θα αγοράσεις γαμάτο σπίτι. Και σε βλέπω με τρία μπάνια, καμιά δεκαριά κρεβατοκάμαρες, λίβινγκ ρουμ και δεν συμμαζεύεται. Καλά, εσύ μπορεί να μην έχεις τέτοιες απαιτήσεις αλλά ρώτα κι αυτήν που θα παντρευτείς :-)

Thanos είπε...

@ Blogoulis

Μωρέ ας έχω τα χρήματα για το σπίτι που περιέγραψες και αν δε χρειάζομαι τόσα μπάνια τα κάνω κάτι άλλο τα λεφτά :p

KitsosMitsos είπε...

Καλή αρχή στη νέα ζωή!

Thanos είπε...

@ Kitsosmitsos

Ευχαριστώ!!