Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Demo Playlist

Πάντα μου άρεσε πολύ το ραδιόφωνο ως μέσο και πάντα με γοήτευε η ιδέα του να μπορέσω κι εγώ κάποια στιγμή να έχω τη δική μου εκπομπή. Αυτό βέβαια ποτέ δεν έγινε. Πρόσφατα όμως μία πολύ καλή μου φίλη (ας την πούμε με το κωδικό της όνομά) η Νάντια, μου είπε για ένα internetικό ραδιοφωνικό σταθμό που δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του να αποκτήσουν τη δική τους εκπομπή. Όπως ήταν φυσικό έκανα αμέσως αίτηση. Μέρος της αίτησης αυτής ήταν η δημιουργία μίας demo playlist προκειμένου οι υπεύθυνοι του σταθμού να αποκτήσουν μία ιδέα για το ύφος της εκπομπής.

  1. 3 Doors Down - Kryptonite
  2. Madrugada - Blood Shot Adult Commitment
  3. Muse - Feeling Good
  4. Coldplay - Yellow
  5. The Veils - More Heat Than Light
  6. Interpol - Who Do You Think
  7. Editors - Munich
  8. Carpark North - Human
  9. We Are Scientists - Nobody Move, Nobody Get Hurt
  10. Rock n' Roll Soldiers - Funny Little Feeling
  11. Yeah Yeah Yeahs - Date With The Night
  12. Rise Against - Prayer Of The Refugee
  13. Billy Talent - Try Honestly
  14. Tsunami Bomb - Lemonade
  15. Patti Smith Group - Rock & Roll Nigger
  16. The Sonics - Strychnine
  17. The Who - Behind Blue Eyes
Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η λίστα που έστειλα στον σταθμό. Παράλληλα την είχα ανεβάσει και στο rapidshare (http://rapidshare.com/files/113746456/DemoPlst.rar.html) για να την μοιραστώ με μερικούς φίλους που είχαν την περιέργεια να ακούσουν περί τίνος επρόκειτο. Έτυχε να τους αρέσει η λίστα αυτή και τότε ήταν που σκέφτηκα τη δημιουργία αυτού του blog.
Λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν προλαβαίνω να κάνω σχόλια σχετικά με τα τραγούδια και τα συγκροτήματα σε αυτή τη λίστα (ενδεχομένως να τα προσθέσω σύντομα) αλλά θα προσπαθώ από δω και πέρα να συνοδεύω κάθε λίστα με κάποια, λίγα έστω σχόλια.

Hope you like it!

7 σχόλια:

T.Varonos είπε...

Άντε και καλή αρχή από εμένα! Σοβαρό σχόλιο για την λίστα δεν μπορώ να κάνω, δεδομένου οτι τα περισσότερα από τα τραγούδια δεν τα ξέρω. Θα τα ακούσω όμως και θα επανέλθω με σχόλια!

Thanos είπε...

Έχω στα σχέδια μου να ανεβάσω μέρος της θρυλικής πλέον λίστας του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη! Εκεί περιμένω σοβαρά σχόλια καθώς τα ξέρεις πολύ καλά πλέον τα τραγούδια εκείνα!!

Sleeping Creature είπε...

booOO!
Tsunami Bomb! ta spaei!
Loipon tin playlist afth tin akouw dyo vdomades twra!! egw kollisa me to sygkekrimeno tragoudaki kai einai sxetika palio apo oti eida kathws me evales sto tripaki kai epsaksa gia to sygkrwtima to opoio apo oti eida den yparxei pia. Tespa poly dynath i lista sou kai to kalo einai oti mas vazeis (osous endiaferomaste) na koitaksoume gia diaforetiki rock se diaforetikes dekaeties. Tipota den diaxwrizei tis genies apo tin idia tin mousiki.

Parepiptwdos tous Madrugada tous filokseneis stin playlist sou logo tis xtesinis synavlias???

Perimenw me anypomonisia nea playlist i opoia elpizw na einai to idio dynath!!!:D

Thank you!

Thanos είπε...

Να σημειώσω ότι το παραπάνω σχόλιο δεν είναι από botάκι, ούτε από δικό μου διπλό λογαριασμό, ούτε από "λαδωμένο" αναγνώστη του blog. Anyway, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια George και ελπίζω να σου κρατήσω το ενδιαφέρον. Όσο για τους Madrugada, όχι η πρόσφατες συναυλίες τους δεν έχουν να κάνουν. Απλά τυχαίνει να είναι από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και μάλλον θα τους φιλοξενώ συχνά!

Thanos είπε...

Και επειδή πραφανώς δεν μπορώ να βρω το edit για τα σχόλια έκανα ένα τραγικό ορθογραφικό στο προηγούμενο post.:$

"οι πρόσφατες συναυλίες" :p

T.Varonos είπε...

Ναι, καλά, έβαλες την αδερφή σου να γράψει 2 καλα πράματα και κάνεις το μάγκα τώρα...

Αχεμ, σκοπεύεις να ανεβάσεις ΟΛΗ την λίστα από Θεσσαλονίκη? Αν θυμάμαι καλά, ήταν κάμποσες ώρες σε διάρκεια. Εκεί όντως θα κάνω σοβαρά σχόλια όμως!

miss_vannyty είπε...

eipes na ftiakseis playlist eidika gia mena?!!? ola ta kommatakia einai a p s o g a!!!! bravo paidi m!! ekanes kali arxi anamfivola!!! :D